КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Записатись на прийом можно  за телефонами

+38 (050) 888-03-47;
+38 (093) 300-04-09;

Ви готуєтеся до переїзду або подорожі в іншу країну?

Ви хочете взяти з собою домашнього улюбленця, але як перевезти свого пухнастого друга? У цій статті ми розглянемо варіанти транспортування.

Подорож літаком

При виїзді з країни, швидше за все, доведеться сісти на літак.  Ви також можете вибрати політ, якщо прямуєте до далекого міста. Ваша домашня тварина може подорожувати з вами в літаку або бути відправлена як вантажне авіаперевезення.

Але перш ніж ми детальніше розглянемо ці два варіанти, важливо зазначити, що авіакомпанії мають суворі правила. Ви повинні дотримуватися цих правил, якщо хочете перевезти свого домашнього улюбленця.

Супроводжуючі домашні тварини

Тільки домашні тварини, які відповідають конкретним вимогам авіакомпанії щодо розмірів, можуть літати в літаку зі своїми власниками.  Якщо ваш вихованець відповідає цим вимогам, і ви хотіли б скласти компанію своєму пухнастому товаришу, забронюйте місце для свого вихованця заздалегідь.  На літаку може літати лише обмежена кількість тварин.

Приготування до польоту

Ваш вихованець повинен поїсти приблизно за 5-6 годин до запланованого вильоту рейсу, але не давайте йому їжу після цього. Ви повинні переконатися, що ваш вихованець випив трохи води приблизно за дві години до польоту. Якщо у вас є собака, візьміть собаку на прогулянку по аеропорту.  Це допоможе зменшити накопичену енергію та запобігти нервовому струсу у тварини.

Домашні тварини без супроводу

Домашні тварини без супроводу власників, групуються на авіаперевезення. Собаки та коти потрапляють у першу категорію, тоді як птахи, тропічні риби та дрібні домашні тварини транспортуються як друга.

Ви повинні надати і промаркувати транспортну тару.  Придбайте контейнер для транспортування тварин, який досить міцний, щоб витримати подорож, та напишіть на ньому своє ім’я, адресу та номер телефону.

Подорож автомобілем

Якщо ви будете подорожувати декілька днів, обов’язково знайдіть готелі, в яких дозволено проживання з домашніми тваринами. Вам знадобиться переноска, зручна і надійна для вашого вихованця.  Тримайте під рукою повідець, якщо вам доведеться вивести тварину з переноски в будь-який момент під час подорожі.  Якщо вашим чотирилапим другом виявився кіт, вам слід подумати про те, щоб навчити свого кота ходити з котячою шлеєю.

Підготовка до поїздки

Можливо, ваш вихованець вже звик їздити в машині.  Але якщо ні, візьміть свого вихованця на автомобільні прогулянки, перш ніж настане час здійснювати довгий переїзд.  Це дасть тварині шанс звикнути до машини.

Якщо у вас великий собака, який не поміщується в переноску, навчіть собаку сидіти або лежати позаду під час подорожі.  Якщо це виявиться занадто складним, використовуйте ремені безпеки, щоб зафіксувати собаку.

Візьміть дорожній набір для свого улюбленця, щоб усе будо зібрано в одному зручному місці.  У цей набір повинні входити їжа, вода, миски, ласощі, іграшки, щітки, ліки, лопатка, поліетиленові пакети і все інше, що знадобиться.

Поради в дорозі

Дотримуйтесь цих порад щодо перевезення домашніх тварин на автомобілі.

  1. Годуйте вихованця один раз на день під час подорожі та забезпечте перекуси протягом дня.
  2. Якщо з вами подорожує собака, обов’язково випускайте тварину з машини для періодичних прогулянок, пиття води та перерв «на горщик».
  3. Не дозволяйте вихованцеві бродити коло автівки без повідка та надягайте повідець, перш ніж випустити вихованця з машини.
  4. Слідкуйте за тим, щоб ваш вихованець не висовував голову з вікна автомобіля.  Це може призвести до потрапляння пилу, комах та інших предметів в очі, вуха та горло вашого вихованця.

Робота з агентством з доставки домашніх тварин

Переїзд вихованця в іншу країну може виявитися важким завданням.  І якщо ви вирішите полетіти, досить складно виконати всі правила. Знайдіть агентство з доставки домашніх тварин, яке може взяти на себе відповідальність з транспортування.  Ці агентства спеціалізуються на полегшенні транспортування вашого вихованця наземним або повітряним транспортом.  Вони займаються оформленням документів, переглядають правила та контролюють будь-які інші деталі. Адже так багато речей потрібно з’ясувати при переїзді або подорожі.  Чому б не спростити перевезення вашого вихованця, найнявши агентство з доставки домашніх тварин?  Це може бути набагато легше, ніж вирішувати все самому. Варіант, який ви виберете, дійсно залежить від того, що змушує вас відчувати себе найбільш комфортно і що найкраще підходить для вашого вихованця.  Зрештою, транспортування вашого вихованця має бути максимально безболісним для вас обох.

Записатись на прийом можно  за телефонами

+38 (050) 888-03-47;
+38 (093) 300-04-09;

Відгуки

У Вас работает врач от Бога, Елена Васильевна Марчук, с того света спасла нашего котомалыша. Всё время с нами на связи, все время следила за лечением, поддерживала. Только благодаря вашему профессионализму, наш малыш жив. Спасибо Вам огромное, за ваш труд.
Хочу выразить огромную благодарность врачам клиники за мою вредную любимую кошечку! У вас золотые руки и сердца! Езжу сюда уже около полутора лет и очень рада, что в свое время нашла эту клинику и доверила свое любимое животное ее специалистам. Врачи профессионалы своего дела, клиника обеспечена хорошим оборудованием для полноценного обследования вашего питомца, своей лабораторией, руководство заботится о комфортных условиях и надлежащем уходе за животными в стационаре.
Хочу выразить огромную благодарность Марчук Е., объездив много клиник, нашли спасение-внимание, забота, консультации дистанционно, правильно подобранное лечение и результат- кошь, которой давали от силы 6 месяцев-ОЖИЛА. Желаю Вам множество благодарных пациентов!

Записатись на прийом можно  за телефонами

+38 (050) 888-03-47;
+38 (093) 300-04-09;