КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Записатись на прийом можно  за телефонами

+38 (050) 888-03-47;
+38 (093) 300-04-09;

Шановні власники тварин, які планують їхати за кордон, доводимо до Вашого відома інформацію Держпродспоживслужби України:

Починаючи з 01.07.2023 скасовуються попередні спрощені умови для некомерційного переміщання домашніх тварин (собак, котів, тхорів) з території України до Республіки Польща.

Тобто знову діють ті вимоги, що були до повномасштабного вторгнення росії (необхідний повний пакет документів та карантин 90 днів з дати відбору крові на дослідження титрів антитіл до сказу).

Умови переміщення відповідатимуть загальним критеріям законодавства Європейського Союзу (далі – ЄС) враховуючи особливості визначені Регламентом (ЄС)

№ 576/2013, серед яких:

– тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпа (транспондера) або чіткого для прочитання татуювання, нанесеного до 03.07.2011 року;

– тварина має дійсне щеплення проти сказу (дата вакцинації не повинна передувати даті нанесення транспондера чи татуювання або даті зчитування транспондера чи татуювання, зазначених у відповідному розділі ідентифікаційного документа; ревакцинація повинна вважатися первинною вакцинацією, якщо вона не була проведена протягом терміну дії попередньої вакцинації);

– проведено поточне серологічне дослідження на визначення титру антитіл до сказу

(рівень нейтралізуючих антитіл до вірусу сказу в сироватці крові, що дорівнює або перевищує 0,5 МО/мл);

– тварина супроводжується погодженою формою Сертифіката здоров’я тварин для некомерційного переміщення до держав-членів Європейського союзу з третіх країн собак, котів чи домашніх тхорів (фреток) згідно статті 5(1) та (2) Регламенту (ЄС) №576/2013 та письмовою декларацією, підписаною власником або уповноваженою особою, яка підтверджує, що переміщення домашньої тварини до ЄС є некомерційним, що розміщені на офіційному сайті Держпродспоживслужби за посиланням: https://dpss.gov.ua/mizhnarodnespivrobitnictv/veterinariya-tabezpechnist/sertifikati-na-eksport-z-ukrayini або у, деяких випадках, дійсним паспортом, виданим однією з держав-членів ЄС (https://www.wetgiw.gov.pl/nadzor-weterynaryjny/dokumenty-identyfikacyjne).

Записатись на прийом можно  за телефонами

+38 (050) 888-03-47;
+38 (093) 300-04-09;

Відгуки

У Вас работает врач от Бога, Елена Васильевна Марчук, с того света спасла нашего котомалыша. Всё время с нами на связи, все время следила за лечением, поддерживала. Только благодаря вашему профессионализму, наш малыш жив. Спасибо Вам огромное, за ваш труд.
Хочу выразить огромную благодарность врачам клиники за мою вредную любимую кошечку! У вас золотые руки и сердца! Езжу сюда уже около полутора лет и очень рада, что в свое время нашла эту клинику и доверила свое любимое животное ее специалистам. Врачи профессионалы своего дела, клиника обеспечена хорошим оборудованием для полноценного обследования вашего питомца, своей лабораторией, руководство заботится о комфортных условиях и надлежащем уходе за животными в стационаре.
Хочу выразить огромную благодарность Марчук Е., объездив много клиник, нашли спасение-внимание, забота, консультации дистанционно, правильно подобранное лечение и результат- кошь, которой давали от силы 6 месяцев-ОЖИЛА. Желаю Вам множество благодарных пациентов!

Записатись на прийом можно  за телефонами

+38 (050) 888-03-47;
+38 (093) 300-04-09;